ZA VAS SAMO NAJBOLJE

Poduzeće Vasiljev d.o.o. osnovao je Radomir Vasiljev, davne 1992. godine. Sve je počelo sa otvaranjem maloprodajne trgovine u Veri, kada je poduzeće djelovalo sa 4 djelatnika. S vremenom, u želji za daljnjim napretkom, 1996. započinjemo s prženjem i mljevenjem kave pod nazivom ‘Royal kava’.


U cilju proširenja djelatnosti i ostvarenja veće profitabilnosti postajemo  generalni distributer dehidriranih kulinarskih začina. Godine 1997. dolazi do otvaranja većeg marketa u Trpinji koje je popratilo otvorenje ostalih triju maloprodaja. Sa proširenjem djelatnosti, poduzeće proširuje svoju kadrovsku strukturu.


U svrhu napretka i daljnjeg razvoja u svoj asortiman uvodimo proizvode od plastike koji se koriste u svrhu upotrebe u domaćinstvu, vrtovima te za razne druge potrebe. Nakon toga uslijedilo je uvođene slatkog programa u naš asortiman, koji podrazumijeva razne keksove, praline, bananice, bombone te ostale poslastice.

Kako je poslovanje raslo, širio se i naš vozni park, što je dovelo do još jedne vrste djelatnosti kojom se poduzeće počinje baviti, a to su usluge prijevoza na domaćem i međunarodnom teritoriju. Kao vrhunac poslovanja, 2013. poduzeće pokreće vlastitu proizvodnju konditorskih proizvoda. Proizvodnju smo pokrenuli pod nazivom Choco Royal, a želja nam je ostvariti trend i prepoznatljivost u ovoj branši. Pogon u kojem se odvija proizvodnja nalazi se u sjedištu firme.

Za vas samo najbolje… Kao što naš slogan govori, zadovoljenje potreba kupaca nam je na prvom mjestu. Za sve aspekte poslovanja poduzeće redovno primjenjuje HACCP standard.

Danas poduzeće broji preko 80 zaposlenih.

MISIJA

Naša misija jeste izgraditi dugoročno dobar odnos s partnerima i kupcima i pružati kvalitetne usluge.

VIZIJA

Naša misija jeste izgraditi dugoročno dobar odnos s partnerima i kupcima i pružati kvalitetne usluge.

LJUDSKI RESURSI

U firmi pokraj glavnih i odgovornih direktora, u sastavu poslovanja funkcionira i odjel za računovodstvo sa stručnim visokokvalificiranim kadrovima.

Imamo više komercijalista koji nas zastupaju na cijelom području RH. Svakodnevno obilaze naše kupce, vode računa o njihovom snabdijevanju robom te zadovoljenje istih. O samoj veleprodaji vodi brigu šef skladišta sa voditeljem prodaje. Šef skladišta organizira otpremu robe do kupca uz pomoć voditelja voznog parka.

Maloprodaja ima 9 trgovina u kojoj svaka ima jednog poslovođu koji vodi brigu o nabavi robe i samom funkcioniranju trgovine. Rad trgovina obavlja se u dvije smjene. I naposljetku naš odjel proizvodnje koji je pod rukovodstvom šefa proizvodnje koji je zadužen za kvalitetno funkcioniranje odjela.

TRGOVINE

Pogledajte sve naše trgovine.

KONTAKTIRAJTE NAS

Miloša Obilića 18, 32224 Vera, Republika Hrvatska,
Telefon: +385 32 566 900
Fax: +385 32 566 061